Kesätauko jatkuu

Olen Puolassa koko elokuun, blogiviesteily on melkoisen hankalaa täältä käsin. Lukija voi uusien viestien sijaan perehtyä vielä lukemattomiin (tuplamerkitys) perusartikkeleihin. Tilastoseikkana on ilmoitettava, että blogi lähestyy 100 000:n klikkauksen rajaa. On myös sanottava, että kirjaprojekti “Katolinen Paavali” Paavalin vuoden kunniaksi on hyvässä vauhdissa. Teksti on alustavasti valmis, ja oikolukujen ja korjauksien jälkeen se voidaan toivottavasti vielä tänä vuonna julkaista. Sancte Paule, ora pro nobis.

Explore posts in the same categories: Yleistä

4 kommenttia : “Kesätauko jatkuu”

  1. Silvanus Sanoo:

    Hep, kiitos vielä kerran siitä Jesus Christ, You Are My Life. Rakastuin biisiin! Kirjoitin siitä jotain blogissani - johon muuten lisäsin linkin sinun blogiisi. Toivottavasti ei haittaa. (Älä sinä kuitenkaan lisää linkkiä minun blogiini.)

  2. Silvanus Sanoo:

    Milloinkas aiot jatkaa? :P

  3. Emil Anton Sanoo:

    Kuten viestistä käy ilmi, Puolassa oleskelu kestää elokuun joten enköhän pian syyskuun alettua taas kirjoita, hyvällä tuurilla jo ensi ma, jos ei niin ainakin sitä seuraavana.

  4. Silvanus Sanoo:

    All right! Huhu kertoi, ja nyt vasta tajusin, että tämä blogientrykin kertoo siitä, tuosta kirjaprojektista. Oletko kirjoittanut siitä blogissasi ennestään?


Vastaa

Gravatar
WordPress.com-logo

Please log in to WordPress.com to post a comment to your blog.

Twitter-kuva

You are commenting using your Twitter account. Log Out )

Facebook-kuva

You are commenting using your Facebook account. Log Out )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


Seuraa

Get every new post delivered to your Inbox.